icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
VORM STUDIO
VORM STUDIO
VORM STUDIO
VORM STUDIO
VORM STUDIO

VORM STUDIO

Half werk, daar geloven wij niet in. Daarom pakken we het nieuwe interieur of de restyling van jouw zaak grondig aan. We willen dat jij de komende jaren elke dag met plezier je zaak instapt. Dat jij je thuisvoelt en dat de identiteit van je merk weerspiegelt wordt. Dat je nieuwe klanten aantrekt en dat vaste klanten met plezier blijven binnenlopen.

Voor jouw klus stellen we een team samen dat ruime ervaring heeft in jouw vakgebied. Zo hoef jij, als je een horecazaak hebt, niet uit te leggen hoe een bar wordt ingedeeld. En als je een optiekzaak hebt, snappen onze mensen precies wat belangrijk is bij een oogmeetruimte. Kleine dingen die het samenwerken zoveel makkelijker maken.

Het projectteam bestaat uit vakmensen met vele disciplines. We maken een ontwerp dat past bij jouw wensen, praktisch haalbaar is en natuurlijk past binnen je budget. Daarnaast kunnen we je adviseren bij kleur, logo, huisstijl en visual merchandising. Precies, echt geen half werk dus. Jouw winkel wordt een plek die draait om beleving en sfeer, waardoor je meer klanten aantrekt en meer omzet haalt. Heb je ook een webshop? Dan zorgen we dat offline en online elkaar optimaal versterken.