VORM MARTINI

BRAND NEW SPACES

Vorm Martini is een interieurontwerpbureau. Wij ontwikkelen jouw interieur niet voor je, maar samen met je. Bij Vorm Martini geloven we dat een interieur veel meer is dan alleen de ruimte waarin jij jouw bedrijf hebt: het is de plek waar de klant, de gast, het merk, het pand, de locatie en onze creativiteit samenkomen. Een totale beleving voor de klant.

Waarom een interieur design door Vorm Martini?

Als je op zoek bent naar een professioneel en ervaren team om jouw winkel, kantoor of horecagelegenheid te helpen bij het inrichten van jouw project, dan is een interieur design door Vorm Martini een goede keuze. Ons team heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en inrichten van verschillende soorten interieurs. We weten jouw merkidentiteit te vertalen naar een aantrekkelijk en functioneel interieur. Bovendien nemen we alle zorgen uit handen en begeleiden we je van begin tot eind bij het inrichten van jouw project.

Vorm Martini is een interieurontwerpbureau. Wij ontwikkelen jouw interieur niet voor je, maar samen met je. Bij Vorm Martini geloven we dat een interieur veel meer is dan alleen de ruimte waarin jij jouw bedrijf hebt: het is de plek waar de klant, de gast, het merk, het pand, de locatie en onze creativiteit samenkomen. Een totale beleving voor de klant.

Waarom een interieur design door Vorm Martini?

Als je op zoek bent naar een professioneel en ervaren team om jouw winkel, kantoor of horecagelegenheid te helpen bij het inrichten van

jouw project, dan is een interieur design door Vorm Martini een goede keuze. Ons team heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en inrichten van verschillende soorten interieurs. We weten jouw merkidentiteit te vertalen naar een aantrekkelijk en functioneel interieur. Bovendien nemen we alle zorgen uit handen en begeleiden we je van begin tot eind bij het inrichten van jouw project.

Office Groninger Museum

RETAIL DESIGN

Van strategie naar fysieke omgeving. Ben je op zoek naar een uniek en aantrekkelijk interieur voor je winkel of showroom? Bij Vorm Martini kunt je terecht voor een uniek retail design. We maken de vertaalslag van strategie naar fysieke omgeving. Daarbij verdiepen we ons in de materie en verrassen we door net een stapje verder te gaan. We houden rekening met de trends, maar kiezen voor uniek. Duurzaamheid maakt als vanzelfsprekend onderdeel uit van onze ontwerpen. Samen zorgen we voor een mooie toekomst.

Van strategie naar fysieke omgeving. Ben je op zoek naar een uniek en aantrekkelijk interieur voor je winkel of showroom? Bij Vorm Martini kunt je terecht voor een uniek retail design. We maken de vertaalslag van strategie naar fysieke omgeving. Daarbij verdiepen we ons in de materie en

verrassen we door net een stapje verder te gaan. We houden rekening met de trends, maar kiezen voor uniek. Duurzaamheid maakt als vanzelfsprekend onderdeel uit van onze ontwerpen. Samen zorgen we voor een mooie toekomst.

OFFICE DESIGN

Creëer een inspirerende werkomgeving. Bij Vorm Martini ontwerpen we ook graag een office design voor je. Dit betekent dat we ons specifiek richten op het ontwerpen en inrichten van je kantoorinterieur. We geloven dat een inspirerende en functionele werkomgeving belangrijk is voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Daarom werken we samen met jou om een omgeving te creëren waarin jij en alle medewerkers zich thuis voelen en op hun opperste best presteren. Bij het ontwikkelen van een office design richten we ons specifiek op het aansluiten bij de merkidentiteit van jouw bedrijf en de behoeften van je medewerkers.

Creëer een inspirerende werkomgeving. Bij Vorm Martini ontwerpen we ook graag een office design voor je. Dit betekent dat we ons specifiek richten op het ontwerpen en inrichten van je kantoorinterieur. We geloven dat een inspirerende en functionele werkomgeving belangrijk is voor het welzijn en de productiviteit
van je medewerkers. Daarom werken we samen met jou om een

omgeving te creëren waarin jij en alle medewerkers zich thuis
voelen en op hun opperste best presteren. Bij het ontwikkelen
van een office design richten we ons specifiek op het aansluiten
bij de merkidentiteit van jouw bedrijf en de behoeften van je
medewerkers.

WERKWIJZE

Hoe gaan we bij Vorm Martini te werk?

We ontwerpen in stappen en zo belopen we samen met jou het ontwikkelproces. Op die manier leren we elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat vinden we belangrijk voor het optimale resultaat.

Benieuwd naar het stappenplan?

HORECA DESIGN

Van sfeer tot totale beleving. Als je een restaurant of café hebt, is het belangrijk om een sfeer te creëren die aansluit bij jouw merk en de wensen van je gasten. Bij Vorm Martini ontwerpen we unieke horeca interieurs, passend bij jouw merkidentiteit en aantrekkelijk voor de gasten. We werken samen met jou om een omgeving te ontwikkelen die de totale beleving voor de gast versterkt.

Van sfeer tot totale beleving. Als je een restaurant of café hebt, is het belangrijk om een sfeer te creëren die aansluit bij jouw merk en de wensen van je gasten. Bij Vorm Martini ontwerpen we unieke horeca

interieurs, passend bij jouw merkidentiteit en aantrekkelijk voor de gasten. We werken samen met jou om een omgeving te ontwikkelen die de totale beleving voor de gast versterkt.

DUURZAAMHEID

Als vanzelfsprekend onderdeel van onze ontwerpen. Bij Vorm Martini staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We kiezen in onze ontwerpen zoveel mogelijk gebruik van duurzame keuzes en materialen. Hiermee zorgen we ervoor dat je  interieur niet alleen mooi en functioneel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Zo werken we samen met jou naar een interieur dat niet alleen bij jouw wensen past, maar ook bij die van de toekomst.

Als vanzelfsprekend onderdeel van onze ontwerpen. Bij Vorm Martini staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We kiezen in onze ontwerpen zoveel mogelijk gebruik van duurzame keuzes en materialen. Hiermee zorgen we ervoor dat je  interieur niet alleen

mooi en functioneel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Zo werken we samen met jou naar een interieur dat niet alleen bij jouw wensen past, maar ook bij die van de toekomst.

LISA MULDER

“Als nieuwsgierigheid niet bestond, dan zouden er weinig innovatieve ideeën bestaan!”

LISA MULDER

“Als nieuwsgierigheid niet bestond, dan zouden er weinig innovatieve ideeën bestaan!”

CIRCULARITEIT

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang: focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit van onze ontwerpen.

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang:
focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk
op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra
grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin

van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit
van onze ontwerpen

REVIEWS

“VORM MARTINI IS BIJ IEDER PROJECT ERG PERSOONLIJK BETROKKEN EN DENKT TOT IN DETAIL MET ONS MEE.”

Vanuit Groningen is Vorm Martini vaak lang onderweg, maar daar merk je tijdens een project niets van. Ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn mensen met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat Vorm Martini de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.

Bartjan Hendriksen, Founder/Owner
Toastable

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN OF ANDERE VRAGEN?

Wil je samenwerken naar een compleet nieuw interieur ontwerp, of een aanpassing in het interieur? Vorm Martini gaat graag met je aan tafel!