icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Jansen 2Wielers

Jansen 2Wielers

Vorm Martini feliciteert Jansen 2Wielers met de felbegeerde titel ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2019’ !

De Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing is een ranking die jaarlijks middels mystery visits, een onafhankelijke en deskundige vakjury en een check van de online prestaties, tot stand komt. Na deze intensieve juryrondes, worden tijdens het finale event de regiowinnaars bekend gemaakt en hieruit de beste Tweewielerwinkel van Nederland en België gekozen. Tijdens de Bike MOTION beurs is bekend gemaakt dat Jansen 2Wielers uit Barneveld is verkozen tot de winnaar van deze verkiezing.

Jansen 2wielers is een gevestigde naam in Barneveld en Bennekom, met nu ook landelijke bekendheid, en staat sinds lange tijd voor kwaliteit, service, vakmanschap en deskundigheid, maar ook voor moderne en nieuwe ontwikkelingen. Vorm Martini heeft voor Jansen 2Wielers het concept voor de winkel in Barneveld ontworpen en gerealiseerd. Uitgangspunt voor het concept was: het creëren van een wereld waarin de kwaliteit van het product plaats krijgt binnen de realiteit van de fietswereld, waarbij een testparcours, fiets- en zebrapaden, signings etc. kernwaarden zijn voor de beleving van de winkel. 

Het is een ontmoetingspunt voor de consument geworden, waarbij een gevoel van “thuiskomen” en een “actieve levensstijl” centraal staan. Denk hierbij aan de toepassing van moderne en industriële materialen, zoals o.a. baksteen, beton, blauwstaal en klinkers in combinatie met de “fiets gerelateerde” signings door de gehele winkel.  

Naast de grote diversiteit van fietsen, kleding en accessoires is er natuurlijk ook plaats voor een goed kop koffie, welke genuttigd kan worden in het gezellige fietspark. Vorm Martini heeft hiermee een fraaie, prikkelende winkel ontworpen en gerealiseerd, waarbij het uitzoeken van een nieuwe fiets vanaf nu echt een beleving is! 

Meer informatie klik hier