PROJECTINRICHTING

Wil jij ontzorgd worden bij de complete inrichting van je bedrijfspand? Laat de projectinrichting dan over aan Vorm Martini. Wij richten het bedrijfspand samen met jou in. Op die manier kunnen we jouw wensen vertalen naar een prachtig eindresultaat. 

Bij het inrichten van je bedrijfspand houden we rekening met jouw klanten, je producten en met je personeel. De inrichting van je bedrijfspand kan een grote impact hebben op de ervaringen van je klanten, maar bijvoorbeeld ook op de productiviteit en de sfeer.

Bij Vorm Martini bedenken we samen met jou een strategie. We bepalen wat nu echt belangrijk is voor jouw bedrijf en vragen jou als ondernemer naar je persoonlijke wensen. Jij kunt er vervolgens op vertrouwen dat we een concept uitwerken dat bij je bedrijf past!

VORM MARTINI ONTWERPT

Op kantoor werken je werknemers iedere werkdag weer naar de beste resultaten toe. Een sfeervolle inrichting is daarbij niet onbelangrijk. Tegelijkertijd ontvangen de meeste bedrijven ook klanten in hun kantoor. Het kantoor moet dan ook representatief zijn voor je bedrijf. 
Jouw merkidentiteit moet duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast wil je medewerkers een prettige en sfeervolle werkomgeving bieden. Vraag je ons om een mooi kantoor design te realiseren? Dan gaan we graag voor je aan de slag!
Samen stellen we vast welke eisen belangrijk zijn voor jouw onderneming en stellen we een plan van aanpak op. Op basis daarvan ontwikkelen we een concept voor de projectinrichting van je kantoor. We laten je een moodboard zien, waar we eventueel nog aanpassingen in kunnen doorvoeren. Ben je tevreden? Dan maken we een schetsontwerp, waardoor je een goede impressie krijgt van de uiteindelijke inrichting. 
Hierna kunnen we een voorlopig ontwerp maken. Op basis van jouw feedback en onze eigen ingevingen kunnen we ten slotte een definitief ontwerp maken. Wij kunnen je eventueel helpen om het ontwerp te realiseren dankzij onze connecties.

Naast dat we bij Vorm Martini kantoorpanden kunnen inrichten, verzorgen we ook projectinrichting voor de horeca. Laat je ons meedenken over de horeca projectinrichting? Dan krijgt jouw horecazaak een unieke ambiance waarmee je indruk maakt op je gasten! 

Bij het maken van een horeca design komt daadwerkelijk ieder aspect aan bod. We zorgen voor de juiste sfeer, maar houden ook rekening met praktische zaken. We helpen je bijvoorbeeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Vanuit Groningen is VORM vaak lang onderweg maar daar merk je tijdens een project niets van, ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn meubelmakers met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat VORM de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.

– Toastable

Wil jij een prachtig winkel design laten ontwikkelen of wil je een sfeervolle werkomgeving realiseren in jouw kantoorpand? Bij Vorm Martini kunnen we de totale projectinrichting voor je verzorgen, ongeacht de branche waarin je actief bent. Bij de ontwerpen die wij je aanleveren is aan alles gedacht. 

Voordat we de totale projectinrichting voor je kunnen verzorgen, maken we eerst uitgebreid kennis met jou en je ideeën. Wij vragen je naar je wensen en eisen. Vervolgens kunnen wij je een voorstel en prijsindicatie toesturen. Ga je daarmee akkoord? Dan beginnen we aan de totale projectinrichting.

We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer nauw betrokken bent bij dit proces. Na iedere stap vragen we om jouw goedkeuring om verder te gaan. Wil je iets net even anders? Dan passen we het concept voor je aan. Zo ben je verzekerd van een prachtig eindresultaat.

DUURZAME PROJECTINRICHTING

Duurzaamheid speelt vandaag de dag een belangrijke rol voor zowel consumenten als bedrijven. Samen met jou dragen we graag een steentje bij! Zo kunnen we bijvoorbeeld een circulaire projectinrichting voor je realiseren. Wij verwerken zoveel mogelijk duurzame elementen in je interieur.

Circulaire producten kunnen zo lang mogelijk hergebruikt worden, zonder dat er grondstoffen verloren gaan. Met een circulaire inrichting maak je niet alleen indruk op (potentiële) klanten, maar lever jij ook je bijdrage aan een betere leefomgeving!

VOORBEELDEN PROJECTINRICHTING

Onze ontwerpers realiseren voor iedere klant weer een prachtig nieuw concept. Toch laten we je graag voorbeelden zien, om je een indruk te geven van de mogelijkheden! Hieronder zie je enkele projectinrichtingen die we voor onze klanten hebben uitgewerkt.

WAT IS PROJECT INRICHTING

Projectinrichting is de volledige inrichting van je bedrijfspand. Hierbij gaat het dus niet alleen om de meubels, maar bijvoorbeeld ook om de wandbekleding, accessoires en verlichting. 

Bij projectinrichting komt ieder aspect van je inrichting aan bod. Bij het uitwerken van de projectinrichting wordt niet alleen nagedacht over de sfeer, maar ook over praktische zaken.

WAAROM PROJECTINRICHTING UITBESTEDEN BIJ VORMMARTINI?

De creatievelingen van Vorm Martini streven bij ieder project weer naar het beste eindresultaat! We vinden het fantastisch om projectinrichtingen voor de meest uiteenlopende klanten te realiseren. Dat wij vol passie aan jouw projectinrichting werken, zie je terug aan het eindresultaat.

Daarnaast bieden we je bij Vorm Martini een vast contactpersoon en wordt je nauw bij het gehele proces betrokken. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat op jouw wensen en eisen aansluit, maar durven ook stappen te nemen waar je zelf niet snel op zou komen.je inrichting aan bod. 

Bij het uitwerken van de projectinrichting wordt niet alleen nagedacht over de sfeer, maar ook over praktische zaken.

ONS STAPPENPLAN

01  afspraak & kennismaken

02 plan van aanpak en plan van eisen

03 Concept ontwerp & moodboard

04 Schetsontwerp

05 Voorlopig ontwerp

06 Definitief ontwerp

ONS TEAM

Plezier, optimisme, kracht, aandacht, toegankelijkheid. Woorden die passen bij de kleuren geel, evenals bij het team van Vorm Martini. We zijn creatief, maar blijven realistisch.
We werken gepassioneerd, en tegelijkertijd met grote daadkracht.

We zijn veelzijdig, hebben geen handschrift en een grote diversiteit en verscheidenheid van ontwerpen, en weten daarin rekening te houden met jouw budget. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk en je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

VRAGEN?

Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen? We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!