icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Mensing Herren Kleve
Mensing Herren Kleve
Mensing Herren Kleve
Mensing Herren Kleve
Mensing Herren Kleve

Mensing Herren, Kleve

De bestaande winkel van Mensing is een typisch voorbeeld van een modewarenhuis. Veel producten op de vierkante meter en deels ingevuld met shop in shop modules. Om tot een vernieuwend winkelbeeld te komen en een uitbreiding van het merken pakket te kunnen realiseren heeft de firma Mensing Vorm Martini gevraagd om hier een routingplan en nieuwe beleving voor te ontwerpen.

De 3 hoofdgroepen (Mode voor de klassieke, moderne en sportieve man) hebben hun eigen identiteit gekregen. Tevens hebben ze op verrassende wijze hun eigen plek gekregen door het plaatsen van een aantal nieuwe kernen in de winkel waar prettig omheen gewinkeld kan worden. Het warenhuisgevoel is daarmee getransformeerd in een winkel waarin wat valt te ontdekken.

Centraal in de grote bakstenen kern is een plaats voor hospitality gecreërd. Naast de modecollectie wordt hier een deel lifestyle gepresenteerd, en natuurlijk is er plaats voor een goede kop koffie.

Door toepassing van baksteen, contrastrijke wanden en meer authentiek en natuurlijk aanvoelende materialen en interieurcomponenten, is een spannend winkelbeeld ontstaan waar veel mensen zich toe aangetrokken zullen voelen. Dit wordt nog versterkt door de contrastrijke verlichting. 

De winkel is etalage geworden.