icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Mount Oberon
Mount Oberon
Mount Oberon
Mount Oberon
Mount Oberon

Mount Oberon

Mount oberon is een retail specialist in casual kleding voor dames , heren en kinderen met een voorliefde voor het goede buitenleven waarbij naast de technische kwaliteit van de kleding het fashion aspect een steeds belangrijker item is geworden. Het succes van o.a. de  internationale verkoop via de online webshop van Mount oberon was aanleiding om Vorm Martini te vragen om een nieuw concept te ontwikkelen voor een flagship-store  met een groter oppervlak, die een link moet leggen met de e-commerce website .

Uitgangspunt voor de nieuwe winkel is het creëeren van een wereld waarin de kwaliteit van het product een plaats krijgt binnen de actieve levensstijl van het hedendaags gezin, waarbij het gezellig samenzijn, barbequen met vrienden op die laatste mooie nazomerdag, genieten van goede gesprekken en leuke dingen doen met de kinderen, kernwaarden zijn voor de beleving  van de winkel. De consument moet  dit ’Indian summer ‘ gevoel ervaren als inspiratiebron voor het ophalen van mooie  herinneringen en aanzetten tot het maken van nieuwe plannen. Een combinatie van ‘thuiskomen’ en een ‘actieve levensstijl’.

Vorm Martini heeft voor Mount Oberon een winkel ontworpen en gerealiseerd als ontmoetingspunt voor de consument. De winkel roept een buitengevoel op met een centraal geplaatste ‘boom’. en door toepassing van veel natuurlijke kleuren en materialen. Daarnaast zorgt de bar in verouderd container staal met witte houten achterkast voor een eigentijds huiselijke sfeer, waar de consument als gast wordt behandeld met een goed kopje koffie of een gekoeld drankje.

De in de tuin geplaatste schuur/kas structuur versterkt het buiten gevoel en is een perfecte plek voor de schoenen collectie van Mount Oberon en vormt tevens een flexibel podium of pop-up ruimte voor diverse ondernemers en toeleveranciers om tijdelijk onderdeel te zijn van de Mount Oberon experience.