icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Sportline
Sportline
Sportline
Sportline
Sportline
Sportline
Sportline
Sportline

Sportline

Sportline, aanbieder van trendy sportmode en dames-, heren- en kindermode, heeft Vorm Martini opdracht gegeven om drie verschillende winkels naast elkaar te ontwikkelen; sportcouture, progressive menswear en een vintage casual winkel. Allen met hun eigen concept, huisstijl en doelgroep. De winkels zijn te vinden in het nieuwe winkelcentrum De Munt in Roeselare.

De betonnen constructie van het pand en de enorme hoge plafonds gaven de mogelijkheid om er een hoogwaardige uitstraling aan te geven. Sportmodewinkel Premium Sports, heeft een licht interieur gekregen door gebruik van veel wit en spiegels in combinatie met het beton. Dit is een goede drager voor de vele kleuren die je kunt verwachten bij sportgerelateerde merken. Met grote spiegels is de hoogte geaccentueerd maar ontstaat er ook een soort vervreemding waardoor de bezoeker continu verrast wordt met telkens nieuwe presentaties van de collecties. Mannenmode Fausto's is daarentegen met veel zwart, beton en natuurlijke houttinten een stoere doch hoogwaardige omgeving voor de smart casual en business mode voor de man. In het middengebied komen deze twee winkels samen in een soort mixed zone waar je schoenen en accessoires kunt vinden. 

Vin'street heeft met zijn lange entree een geheel eigen gezicht. Deze winkel staat los van Premium Sports en Fausto’s. Via een lange gang met graffiti op de wanden en vloer kom je de stoere winkel binnen. Er is veel gebruik gemaakt van industriële materialen zoals roestig staal en beton. De opbouw van de collecties is verdeeld in streetwear, vintage casual en jeansgerelateerde merken.