icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Van Oorschot
Van Oorschot
Van Oorschot
Van Oorschot
Van Oorschot

Van Oorschot

Vorm Martini heeft in opdracht van Van Oorschot Mode Helmond een fraaie restyling verzorgd. Het familiebedrijf Van Oorschot Mode, met diverse vestigingen in Nederland, biedt een breed assortiment aan van zowel dames-, heren- en schoenmode. 

Van Oorschot heeft, naast het continue finetunen van collecties, sfeer, kwaliteit, service en stijl hoog in het vaandel staan. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in het nieuwe interieur dat uit verschillende belevingswerelden bestaat. 
Bij het ontwerp is veel gebruik gemaakt van de bijzondere hoogte die de huidige winkel biedt. Zo is er bij de casual mannenmode een stoer zwart stalen frame met messing details geplaatst. Bij de jeansafdeling is een onderkast geplaatst met daarop een hoge stalen constructie bestaande uit glas en messing dragers. Is de etalage aan de voorzijde opengebroken om meer doorzicht te krijgen in de winkel en is de ronde vide zwart geschilderd om meer contrast te creëren. 

Daarnaast is er een compleet nieuwe schoenenafdeling ontworpen voor De Splenter Schoenen. 
De diversiteit van materiaal,beeld en het gebruik van sfeerbepalende elementen, onderstrepen de kernwaarden van het modebedrijf. 
Tevens kunnen de klanten in alle rust genieten van een heerlijke kopje koffie bij de nieuw gerealiseerde koffiecorner.