icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Kerkhof Schoenmode
Kerkhof Schoenmode
Kerkhof Schoenmode
Kerkhof Schoenmode
Kerkhof Schoenmode

Kerkhof Schoenmode

Voor de familie Peters heeft Vorm Martini een nieuw winkelinterieur ontworpen en gerealiseerd in Anna Paulowna . Het winkeloppervlak is vergroot door een ingrijpende verbouwing van winkel- en woonruimte. Schoenmode Kerkhof staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Deze kenmerken zijn als uitgangspunt genomen voor het nieuwe interieur.

Zowel de dames-, heren- en kinderschoenencollectie hebben een eigen uitstraling gekregen door gebruik te maken van diverse materialen, kleur en manier van presentatie. De pasmeubelen op de winkelvloer geven de winkel een extra dimensie en zijn een belangrijk onderdeel van het totaalbeeld. De centrale pasunit is een hedendaagse vertaling van een klassieke picknick tafel en zorgt voor een informeel pasmoment.

De wandelschoenen hebben een centrale plek in de winkel op een transparante eiken wand die visueel het verlaagde plafond draagt. Dit verlaagde plafond geeft de klant een helder beeld van rondshoppen en zorgt samen met een zwart deel voor een spannende ruimte. De gebruikte materialen benadrukken de kwaliteit en zorg voor de schoenen.