icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Schoenmode Bendermacher
Schoenmode Bendermacher
Schoenmode Bendermacher
Schoenmode Bendermacher
Schoenmode Bendermacher

Schoenmode Bendermacher

Voor Schoenmode Bendermacher heeft Vorm Martini een volledig nieuw winkelinterieur ontworpen en gerealiseerd. Het familiebedrijf, welke al generaties lang gevestigd is in Gulpen, staat voor ambacht, kwaliteit en service. Bij het ontwerp is naast deze kernwaarden een verwijzing gekomen naar de rijke historie van Gulpen en Limburg, met de oude leer industrie alsook de oude vakwerkhuizen.

Zowel de dames-, heren- en outdoorschoenencollectie hebben een eigen uitstraling gekregen door gebruik te maken van diverse natuurlijke materialen, kleur en manier van presentatie. De fraaie details waaronder de ‘stenen muur’, ‘oude werkplaats’ presentatietafel, de leren riempjes aan de spiegel, fraaie karpetten en de diverse visuals geven de winkel een extra dimensie.

Een indrukwekkend uiterlijk dat de elegantie van het daadwerkelijke interieur benadrukt. Het thema is stoer, robuust met een knipoog naar de ‘lang vervlogen tijden’ en met een tikkeltje klassieke elegantie, waardoor er een verrassende en creatieve winkelbeleving is gecreëerd.