icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Stackmann Modehaus
Stackmann Modehaus
Stackmann Modehaus

Stackmann Modehaus

Modehaus Stackmann is een toonaangevend warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. In opdracht van Stackmann heeft Vorm Martini een nieuw concept ontworpen voor de sneakerafdeling.

Het winkelparadijs in het hart van Buxtehude, is gespecialiseerd in mode voor vrouwen, mannen en kinderen, alsook sportartikelen en kleding. Een ruim aanbod van moderne zakelijke outfits voor mannen, elegante vrouwen mode, casual street wear en kleding trendy kinderen tot hoge kwaliteit accessoires.
 
De implementatie van de sneakerafdeling, waarbij er twee look-and-feels zijn gecreëerd, sluit naadloos aan in het huidige interieur en uitstraling van Stackmann.  Een zeer hoogwaardig creatief ontwerp waarbij de sneakers op speelse wijze worden gepresenteerd in stalen constructies van blokken. Losjes gebaseerd op het computerspel Tetris, alles perfect passend bij de identiteit van Stackmann te omschrijven als karaktervol, kwaliteit, stijlvol, inspirerend, klantgericht en met een ruim assortiment. Het ruimtelijk effect van de constructies in combinatie met de visuals, signings en kleurstelling zorgen daarbij voor een prachtig eigentijds eindresultaat.