icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
P.S.! Koffie
P.S.! Koffie
P.S.! Koffie
P.S.! Koffie

P.S.! Koffie

P.S.! is een eigenwijze mix van koffie, thee & taart gelegen in het hart van de stad Groningen. Vlakbij het Academiegebouw, Harmoniecomplex en de UB spatten op de hoek van de Oude kijk in ’t Jatstraat en Uurwerkersgang de kleuren en aroma’s je tegemoet.

Naast het schenken van heerlijke koffie’s uit de gehele wereld, cappuccino’s en latte macchiato’s, kun je ook kiezen uit een uitgebreide theekaart met pure, losse theeën. Daarnaast worden alle taarten en koeken door hun eigen banketbakker in eigen huis gebakken.

De enthousiaste en gedreven uitbaters, Marcel en Marjan, hebben Vorm Martini benaderd om mee te denken over het ontwerp, het efficiënt werken in een beperkte ruimte, alsook de uitstraling van de buitenzijde van het pand. 

Het resultaat mag er zijn; een eigentijdse en kleurige, speels ingerichte Coffee & Bakkery. Met diverse verrassingselement, waaronder de schommels, de kleurrijke kunst op de achtermuur en in diverse kunstige meubelstukken. Hierdoor is een fraai en ontspannen sfeer gecreëerd waarin je kunt genieten van allerlei pure lekkernijen uit de gehele wereld.