icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Colpa Optiek
Colpa Optiek
Colpa Optiek
Colpa Optiek
Colpa Optiek

Colpa Optiek

Colpa kreeg de mogelijkheid om de bestaande winkel uit te breiden door de verdieping bij de winkel te betrekken. Een uitgelezen kans om de oogzorg en winkelomgeving te optimaliseren. Dit begint buiten al met een vernieuwde pui om de winkel vanaf de straat sterker te laten communiceren.

Om een goede toegankelijkheid naar de nieuwe verdieping te creëren, is er besloten om een lift te plaatsen. De etage is ingericht met alle ruimtes die met oogzorg te maken hebben, inclusief een grote wachtruimte die tevens als trainingsruimte dienst kan doen.

De winkelruimte op de begane grond is geheel vernieuwd en uitgebreid. Er is gekozen voor een heldere routing rond de adviesplekken met een montuurpresentatie tussen duurzame, onbehandelde red cedar staanders die omknikken in het plafond zodat er een warme en natuurlijke uitstraling ontstaat. De werkplaats is semitransparant aanwezig voor een optimaal contact met de klant.