icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Segers Loomans Optiek
Segers Loomans Optiek
Segers Loomans Optiek
Segers Loomans Optiek
Segers Loomans Optiek

Segers Loomans Optiek

Segers Loomans Optiek is verhuisd en Vorm Martini heeft de nieuwe winkel mogen ontwerpen en realiseren. De eerste reacties van de eigenaren: ‘ongelofelijk mooi !’

Segers Loomans staat al meer dan 100 jaar voor persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap. Na vele jaren op de Nieuwe Ginnekenstraat te hebben gezeten, is de optiek verhuisd naar de Wilhelminastraat , 1 van de mooiste winkelstraten van Breda. In het ontwerp is in nauwe samenspraak met de ondernemers een fraaie mix is ontstaan van industrieel en chique met toch ook een heel toegankelijke uitstraling.

De nieuwe en frisse kleur- en materiaalcombinatie komt goed tot haar recht in dit historische pand. De stoere houten wandpresentaties met industriële details zorgen voor een eigentijdse en eigenwijze uitstraling. En achter bij de balie, welke deels in hout en deels in marmer is uitgevoerd, is een royale bibliotheek-kast met een bijzondere presentatie mogelijkheid voor de monturen. Door de winkel heen zijn vervolgens diverse presentatie zuilen geplaatst van staal in combinaties met glas, hout- en marmer. 

Segers Loomans Optiek heeft hiermee een compleet nieuwe look gekregen waarbij ook de gevel niet vergeten is.