icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
ZIEN bij Wouter en Inge
ZIEN bij Wouter en Inge
ZIEN bij Wouter en Inge
ZIEN bij Wouter en Inge
ZIEN bij Wouter en Inge
ZIEN bij Wouter en Inge

ZIEN bij Wouter en Inge

Voor Zien bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie in Putten deed zich een mooie kans voor om letterlijk aan de overkant van de straat een nieuw en groter pand te betrekken, deze kans grepen de enthousiaste ondernemers Wouter & Inge met beide handen aan.
Naast dat het vloeroppervlak hiermee ruim verdubbeld is, heeft de complete uitstraling van Zien optiek een fraaie metamorfose ondergaan alsook de naam en kleurstelling.
De winkel is bewust anders opgebouwd dan voorheen. Bij binnenkomst is dit direct zichtbaar, waardoor de klant zich op zijn of haar gemak kan oriënteren. Door de ruime opzet in het nieuwe pand kunnen brillen en zonnebrillen uitgebreid worden gepresenteerd, en leent de ruimte zich er bovendien voor om de klant door toepassing van diverse verkoopgebieden in alle rust te kunnen adviseren bij de keuze van een montuur en/of brillenglazen.

Aan Vorm Martini de uitdaging om binnen het nieuwe pand een onderscheidende, frisse en moderne uitstraling te creëren. De ruime opzet in combinatie met de frisse nieuwe kleurstelling en speelse details met verwijzing naar het ‘dansende bomenbos’ van Putten, speelden in het ontwerp een grote rol. Zo is er gekozen voor een opvallende visgraat vloer in diverse tinten om de verschillende gebieden in de ruimte te kunnen benadrukken. Zijn stalen constructies gecombineerd met natuurlijke materialen en massief eiken tafelbladen. Is de fraaie eyecatcher: de presentatietafel, gemaakt van een lengtedoorsnede van een boom en afgewerkt met stoer beton. Daarnaast is er gekozen voor details in de vorm van grafische uitingen, een abstracte plattegrond van Putten. Diverse planten maken het totaal ontwerp compleet.

Met deze complete metamorfose van zowel winkel als huisstijl heeft Zien bij Wouter & Inge een onderscheidend fraai karakter gekregen.