2018 - 10 ZIEN PUTTEN08 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN08 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN18 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN18 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN07 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN07 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN17 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN17 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN09 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN09 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN10 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN10 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN13 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN13 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN14 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN14 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN15 (Copy)
2018 - 10 ZIEN PUTTEN15 (Copy)
previous arrow
next arrow

Toen de optiek- en optometriezaak ZIEN bij Wouter en Inge in Putten mocht verhuizen naar een grotere locatie, werd Vorm Martini gevraagd om een nieuwe huisstijl te creëren voor dit nieuwe pand. Aan ons de uitdaging om voor een frisse, onderscheidende en moderne metamorfose te gaan.

Kenmerkend voor deze nieuwe uitstraling is de visgraatvloer in de verschillende kleuren en de met beton afgewerkte presentatietafel van de lengtedoorsnede van een boom. De ruime opzet in combinatie met de frisse nieuwe kleurstelling verwijzen naar het ‘dansende bomenbos’ van Putten.