PROJECTINRICHTING ZWOLLE

BRAND NEW SPACES

Vorm Martini verzorgt de complete projectinrichting van je bedrijfspand. We ontwerpen de ruimte niet voor je, maar samen met je. We vertalen jouw wensen naar een mooi eindresultaat. Uitgebreide en heldere communicatie staat bij ons voorop. Bij de projectinrichting van je bedrijfspand in Zwolle streven we naar een eindresultaat waar iedereen gelukkig van wordt. Naast sfeer nemen we ook aspecten als klantbeleving, personeelsproductiviteit, en productplaatsing mee in ons ontwerp. Projectinrichting gaat dus verder dan uitstraling alleen. We verdiepen ons uitgebreid in jouw bedrijf om het design perfect te laten passen bij de merkidentiteit.

Vorm Martini werkt met een passende strategie aan de projectinrichting van je bedrijf in Zwolle. Wat is er belangrijk voor het bedrijf? Waar sta je voor? Wat wil je uitstralen? Door de juiste vragen te stellen, realiseren we een ontwerp dat goed bij het bedrijf past.

Vorm Martini verzorgt de complete projectinrichting van je bedrijfspand. We ontwerpen de ruimte niet voor je, maar samen met je. We vertalen jouw wensen naar een mooi eindresultaat. Uitgebreide en heldere communicatie staat bij ons voorop. Bij de projectinrichting van je bedrijfspand in Zwolle streven we naar een eindresultaat waar iedereen gelukkig van wordt. Naast sfeer nemen we ook aspecten als klantbeleving, personeelsproductiviteit, en productplaatsing mee in ons ontwerp. Projectinrichting gaat dus verder dan

uitstraling alleen. We verdiepen ons uitgebreid in jouw bedrijf om het design perfect te laten passen bij de merkidentiteit.

Vorm Martini werkt met een passende strategie aan de projectinrichting van je bedrijf in Zwolle. Wat is er belangrijk voor het bedrijf? Waar sta je voor? Wat wil je uitstralen? Door de juiste vragen te stellen, realiseren we een ontwerp dat goed bij het bedrijf past.

Office Groninger Museum

PROJECTINRICHTING KANTOOR

Het belang van de inrichting en het design van je kantoor moeten niet worden onderschat. Jouw werknemers werken immers iedere dag weer keihard voor de beste resultaten, op het kantoor. Een goede projectinrichting kan cruciaal zijn voor de productiviteit en van grote invloed op de werksfeer. Bovendien moet een kantoor natuurlijk ook representatief zijn voor het bedrijf naar buiten toe – vooral als je er (potentiële) klanten ontvangt. Tijdens de projectinrichting van je kantoor in Zwolle duiken we in de identiteit van je bedrijf. We willen namelijk een interieur ontwerpen dat goed bij je bedrijfsidentiteit past.

Wij stellen samen met jou vast waar je onderneming voor staat. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op. We sturen je vervolgens een concept voor de projectinrichting van je kantoor in Zwolle. Een moodboard geeft je bovendien een beeld van hoe wij je wensen naar een interieur vertalen. Zie dit moodboard niet als leidend: jij geeft ons nogmaals aan waar je graag verandering zou willen zien. Hierna volgen het schetsontwerp en het voorlopige ontwerp. Het definitieve ontwerp maken we op basis van de feedback die je ons eerder hebt gegeven. Door verschillende ontwerpen met je door te nemen, voorkomen we dat je voor verrassingen komt te staan. Voor het realiseren van ons ontwerp kunnen we je voorstellen aan onze connecties.

Het belang van de inrichting en het design van je kantoor moeten niet worden onderschat. Jouw werknemers werken immers iedere dag weer keihard voor de beste resultaten, op het kantoor. Een goede projectinrichting kan cruciaal zijn voor de productiviteit en van grote invloed op de werksfeer. Bovendien moet een kantoor natuurlijk ook representatief zijn voor het bedrijf naar buiten toe – vooral als je er (potentiële) klanten ontvangt. Tijdens de projectinrichting van je kantoor in Zwolle duiken we in de identiteit van je bedrijf. We willen namelijk een interieur ontwerpen dat goed bij je bedrijfsidentiteit past. Wij stellen samen met jou vast waar je

onderneming voor staat. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op. We sturen je vervolgens een concept voor de projectinrichting van je kantoor in Zwolle. Een moodboard geeft je bovendien een beeld van hoe wij je wensen naar een interieur vertalen. Zie dit moodboard niet als leidend: jij geeft ons nogmaals aan waar je graag verandering zou willen zien. Hierna volgen het schetsontwerp en het voorlopige ontwerp. Het definitieve ontwerp maken we op basis van de feedback die je ons eerder hebt gegeven. Door verschillende ontwerpen met je door te nemen, voorkomen we dat je voor verrassingen komt te staan. Voor het realiseren van ons ontwerp kunnen we je voorstellen aan onze connecties.

PROJECTINRICHTING HORECA

Vorm Martini ontwerpt niet alleen kantoorpanden. We ontwikkelen bijvoorbeeld ook de projectinrichting van je horeca onderneming in Zwolle. We denken graag met je mee over hoe je jouw horecazaak kan laten opvallen. Daarbij kijken we naar de bedrijfsidentiteit en de boodschap die je wilt uitstralen. Voor het horecadesign nemen we ook praktische zaken onder de loep. Hoe kunnen we de ruimte het best benutten? Hoe moeten we de meubels positioneren? Welke kleuren werken het best voor jouw concept?

Hierbij houden we de beleving van gasten in ons achterhoofd. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat deze privacy en ruimte hebben? Of mag er meer ruimte zijn voor ongedwongen gezelligheid? We maken een ontwerp voor je dat aansluit op jouw wensen, maar ook positief verrast!

Vorm Martini ontwerpt niet alleen kantoorpanden. We ontwikkelen bijvoorbeeld ook de projectinrichting van je horeca onderneming in Zwolle. We denken graag met je mee over hoe je jouw horecazaak kan laten opvallen. Daarbij kijken we naar de bedrijfsidentiteit en de boodschap die je wilt uitstralen. Voor het horecadesign nemen we ook praktische zaken onder de loep. Hoe kunnen we de ruimte het best benutten? Hoe moeten we de meubels positioneren?

Welke kleuren werken het best voor jouw concept? Hierbij houden we de beleving van gasten in ons achterhoofd. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat deze privacy en ruimte hebben? Of mag er meer ruimte zijn voor ongedwongen gezelligheid? We maken een ontwerp voor je dat aansluit op jouw wensen, maar ook positief verrast!

WERKWIJZE

Hoe gaan we bij Vorm Martini te werk?

We ontwerpen in stappen en zo belopen we samen met jou het ontwikkelproces. Op die manier leren we elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat vinden we belangrijk voor het optimale resultaat.

Benieuwd naar het stappenplan?

DUURZAME PROJECTINRICHTING

Bij de realisatie van de projectinrichting van je bedrijf in Zwolle mogen we de toekomst niet uit het oog verliezen. Bij Vorm Martini hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan, net als de wereld om ons heen! We leggen dan ook graag de focus op circulaire projectinrichting. We verwerken zoveel mogelijk duurzaam ontwikkelde elementen in het ontwerp van je nieuwe interieur. Producten zijn circulair wanneer het materiaal herbruikbaar is, zonder dat er grondstoffen verloren gaan. Zo draagt je nieuwe interieur bij aan een groene toekomst voor ons allemaal.

Bij de realisatie van de projectinrichting van je bedrijf in Zwolle mogen we de toekomst niet uit het oog verliezen. Bij Vorm Martini hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan, net als de wereld om ons heen! We leggen dan ook graag de focus op circulaire projectinrichting. We verwerken zoveel

mogelijk duurzaam ontwikkelde elementen in het ontwerp van je nieuwe interieur. Producten zijn circulair wanneer het materiaal herbruikbaar is, zonder dat er grondstoffen verloren gaan. Zo draagt je nieuwe interieur bij aan een groene toekomst voor ons allemaal.

VOORBEELDEN PROJECTINRICHTING

Onze ontwerpers hebben veel passie voor projectinrichting en gaan graag voor je aan de slag. Ben je benieuwd naar wat we al hebben gedaan? Op onze website vind je diverse voorbeelden van voorgaande projectinrichtingen van bedrijven en horeca-ondernemingen. Zo krijg je een goede indruk van het werk dat we kunnen leveren!

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Vorm Martini. Benieuwd naar wat we voor jouw projectinrichting in Zwolle kunnen betekenen? We gaan graag met je aan tafel. Neem contact met ons op!

Onze ontwerpers hebben veel passie voor projectinrichting en gaan graag voor je aan de slag. Ben je benieuwd naar wat we al hebben gedaan? Op onze website vind je diverse voorbeelden van voorgaande projectinrichtingen van bedrijven en horeca-ondernemingen. Zo krijg je een goede indruk van

het werk dat we kunnen leveren! De mogelijkheden zijn eindeloos bij Vorm Martini. Benieuwd naar wat we voor jouw projectinrichting in Zwolle kunnen betekenen? We gaan graag met je aan tafel. Neem contact met ons op!

ERIC VAN BALEN

"Less is more, more or less..."

ERIC VAN BALEN

"Less is more, more or less..."

CIRCULARITEIT

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang: focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit van onze ontwerpen.

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang:
focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk
op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra
grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin

van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit
van onze ontwerpen

REVIEWS

“VORM MARTINI IS BIJ IEDER PROJECT ERG PERSOONLIJK BETROKKEN EN DENKT TOT IN DETAIL MET ONS MEE.”

Vanuit Groningen is Vorm Martini vaak lang onderweg, maar daar merk je tijdens een project niets van. Ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn mensen met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat Vorm Martini de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.

Bartjan Hendriksen, Founder/Owner
Toastable

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN OF ANDERE VRAGEN?

Wil je samenwerken naar een compleet nieuw interieur ontwerp of een aanpassing in het interieur. Vorm Martini gaat graag met je aan tafel!

Categorie: Projectinrichting

De interieurontwerpers van Vorm Martini streven bij ieder project weer naar het beste eindresultaat. We  realiseren het liefste projectinrichtingen voor de meest uiteenlopende klanten. Dat we vol passie aan de projectinrichting werken, zie je terug in het eindresultaat. Daarnaast bieden we je bij Vorm Martini een vaste contactpersoon en wordt je nauw bij het gehele proces betrokken. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat op alle wensen en eisen aansluit, maar durven ook nét dat extra stapje te nemen dat jij misschien zelf niet had durven zetten.

Categorie: Projectinrichting

Projectinrichting is de volledige inrichting van een bedrijfspand. Hierbij gaat het dus niet alleen om de meubels, maar bijvoorbeeld ook om de wandbekleding, accessoires en verlichting. Bij projectinrichting komt ieder aspect van de inrichting aan bod. Bij het uitwerken van de projectinrichting wordt niet alleen nagedacht over de sfeer, maar ook over praktische zaken.