icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Duplicaat van Duplicaat van Menger Modes
Duplicaat van Duplicaat van Menger Modes
Duplicaat van Duplicaat van Menger Modes
Duplicaat van Duplicaat van Menger Modes

Menger Modes

Menger Modes is een modewinkel in het Overijsselse Glanerbrug met een uitgebreide dames- en herencollectie op ruim 900m². Om tot een vernieuwend winkelbeeld te komen heeft de familie Menger Vorm Martini benaderd om een nieuw winkelinterieur te ontwerpen.

De opdracht voor dit ontwerp was: een vernieuwend en fris winkelconcept, waarbij een deel van het huidige interieur hergebruikt wordt. Een belangrijk onderdeel hiervoor was de verbetering van de routing en structuur in de winkel.

Menger Modes heeft naast de service en vakkundigheid, gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Om dit extra te benadrukken is bij het afrekenpunt centraal in de winkel een grote stamtafel met een koffiehoek geplaatst.

Door aanpassing van de routing en stijl heeft de gehele dames- en herencollectie op verrassende wijze hun eigen nieuwe plek gekregen. Mede door het kleur- en materiaalgebruik, detaillering en styling, lopen de overgangen tussen de verschillende fashion- stijlen op een natuurlijke manier in elkaar over.

De diversiteit aan materiaal, beeld en het gebruik van sfeerbepalende elementen, zorgen voor een fraaie belevingswereld.