Werkwijze

Wat is de werkwijze van Vorm Martini? Er zijn een aantal zaken waar we ons aan vasthouden, die we belangrijk vinden en die je ongetwijfeld terug zult herkennen wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken.

Aandacht

Bij Vorm Martini maken we niet zomaar een mooi ontwerp op basis van creativiteit, we nemen alle aandacht voor jou als klant. We luisteren goed naar jouw vraag en naar jouw wensen en ideeën en werken samen met jou naar een perfect passend concept.

Vertrouwen

Ondernemer zijn is een dappere keuze. De ontwikkeling van een nieuw interieur leg je in handen van een  interieurontwerpbureau. Wij begrijpen dat dat spannend is en vinden het belangrijk om jou het vertrouwen te geven dat het goedkomt. Daar werken we samen naartoe!  

Grenzen verleggen

We luisteren goed naar jouw wensen en ideeën. Vervolgens is het aan jou om ons te vertrouwen, maar aan ons om jou te verrassen! We zoeken de grenzen op binnen het vertrouwen, zonder er overheen te gaan. We durven net dat stapje verder te gaan, die jij misschien niet had durven zetten. Met een uniek, verpletterend resultaat!

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN OF ANDERE VRAGEN?

Wil je samenwerken naar een compleet nieuw interieur ontwerp, of een aanpassing in het interieur? Vorm Martini gaat graag met je aan tafel!