Wat we doen

Vorm Martini is een interieurontwerpbureau dat jouw interieur niet voor je ontwikkelt, maar samen met je. We geloven dat een interieur veel meer is dan een ruimte: het is de plek waar de klant, jouw merk, het pand, de locatie en onze toevoeging als ontwerpbureau samenkomen. Een totaalbeleving.

Van strategie naar fysieke omgeving

Een interieur is onlosmakelijk verbonden aan het bedrijfsconcept: het is een verlengstuk van hoe je je bedrijf presenteert. Het één kan niet zonder het ander. Wij maken de vertaalslag van de strategie naar een fysieke omgeving. Daarbij duiken we diep de materie in door bijvoorbeeld te kijken naar de concurrentiepositie en het straatbeeld. We brengen identiteit aan en kijken hoe je klanten kunt aantrekken. We weten wat er speelt en nemen trends mee in ons ontwerp, maar vinden het belangrijker dat het past bij jou en je bedrijf. We ontwerpen geen Pinterestplaatjes, maar een uniek, verrassend ontwerp, waarin we het liefst nét dat extra stapje zetten dat jij misschien niet durfde te nemen.

Duurzaamheid

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang: focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit van onze ontwerpen.