Waarom

Waarom we bij Vorm Martini doen wat we doen? Omdat we een missie hebben. En die missie is om jou als klant blij te maken en je onderneming goed/beter te laten functioneren. Met een onderscheidend interieurconcept, dat ook nog eens maakbaar en haalbaar is.

Onderscheidend

Onderscheidend, want bij Vorm Martini hebben we geen handschrift. Dat wil zeggen dat onze inspiratie bestaat uit het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf. Het is ten slotte niet ons bedrijf waarvoor we een concept ontwikkelen, maar dat van jou. En dat mag uniek zijn, en bij jou passen.

Maakbaar en haalbaar

Maakbaar en haalbaar, want realiteitszin zit bij ons diep in het DNA. Onze roots liggen niet alleen in de conceptontwikkeling, maar ook in de productontwikkeling en daardoor zijn we ons bij de ontwikkeling van een interieurconcept permanent bewust van maakbaarheid en betaalbaarheid. Zo weet jij als klant altijd waar je aan toe bent. Wel zo handig.

Circulariteit

Bij Vorm Martini vinden we het belangrijk dat we de aarde met een gerust hart kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn onze medewerkers gespecialiseerd in circulariteit. We kijken graag met je mee hoe we bestaande producten kunnen gebruiken om alles in een mooi, nieuw, strak jasje te kunnen gieten. Vraag ons vooral wat we hierin voor je kunnen betekenen, we verrassen je graag!

 

“Een meubel is een tijdelijke functionele vorm van waardevolle grondstoffen.”

                                                                                                – Ward Huting
                                                                                                3D Vormgever

Vorm Martini