Waarom

Waarom we bij Vorm Martini doen wat we doen? Omdat we een missie hebben. Om ervoor te zorgen dat jouw interieur naadloos aansluit bij je merk en je strategie. Om jou te verrassen, en jouw klant een belevenis te bezorgen tijdens zijn winkelbezoek.

Interieurbouwbedrijf

Van origine was Vorm Martini een interieurbouwbedrijf. We zagen toen dat we meer toegevoegde waarde konden leveren door te helpen aan de voorkant: bij de conceptontwikkeling en het interieurontwerp. Vandaag de dag bestaat Vorm Martini alleen nog uit de studio en noemen we ons een interieurontwerpbureau.

Met onze kennis uit het verleden en verschillende samenwerkingen in het heden kunnen we nog een stapje verder zetten dan het leveren van een ontwerp: we adviseren graag op het gebied van budget en realisatie en hebben partners waarmee we de realisatie kunnen verzorgen.

Waarom Vorm Martini

Waarom onze medewerkers bij Vorm Martini werken? Dat hebben we ze gevraagd. In het kort was het overkoepelende antwoord: aan de ene kant door de open cultuur en de sfeer, en aan de andere kant wegens de breedheid aan projecten. Een aantal van de antwoorden zijn de volgende:

“Het blijft fascineren om het hele proces te belopen. Je begint een eerste gesprek en een paar ideetjes en dat resulteert in een fysieke ruimte. Dat je in een winkel loopt en denkt: wauw, de ideeën zijn echt tot leven gekomen!”

“We werken in een platte organisatie, hebben lol met elkaar en vullen elkaar goed aan. We werken graag samen, zowel binnen het team, als met de ondernemer.”

“De menselijke touch, het persoonlijke. Dat maakt Vorm Martini bijzonder.”

“De grote mate van verantwoordelijkheid die je hier krijgt. Je houdt je bezig met een project van begin tot eind. En je bent de vaste contactpersoon van een klant.”

“De variatie in onze projecten: we hebben niet één specialisme, maar een verscheidenheid. Van kantoren, tot showrooms, tot opticiens, etc. Dat maakt het werk leuk en uitdagend. En wanneer we extra kennis nodig hebben, halen we die in huis via partners. Ook dat contact is leuk en nuttig.”

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK OF ANDERE VRAGEN?

Enthousiast geworden na het bekijken van onze mooie projecten? Mooi! Maak vrijblijvend een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Binnen 48 uur nemen we dan contact met je op.