KANTOOR DESIGN

BRAND NEW SPACES

Het kantoordesign bepaalt welke indruk klanten, zakenpartners en medewerkers van een bedrijf krijgen. Wil je een kantoor design laten ontwerpen? Laat dit dan over aan Vorm Martini! Wanneer wij de projectinrichting verzorgen, werken we het ontwerp volledig uit. Behalve dat we laten zien welke meubels geschikt zijn, komen ook alle andere aspecten van de inrichting aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de vloer, wanden, accessoires en verlichting. Ons doel is om een praktisch en sfeervol kantoordesign te maken waarin ook de merkidentiteit naar voren komt.

Wanneer we bij Vorm Martini met het kantoordesign aan de slag gaan, word je nauw bij het ontwerpproces betrokken. We brengen de wensen en eisen goed in kaart en maken op basis daarvan een ontwerp. Bij Vorm Martini maken we een ontwerp niet voor, maar altijd samen met de klant. Zo zorgen we voor een resultaat waar iedereen blij mee is.

Het kantoordesign bepaalt welke indruk klanten, zakenpartners en medewerkers van een bedrijf krijgen. Wil je een kantoor design laten ontwerpen? Laat dit dan over aan Vorm Martini! Wanneer wij de projectinrichting verzorgen, werken we het ontwerp volledig uit. Behalve dat we laten zien welke meubels geschikt zijn, komen ook alle andere aspecten van de inrichting aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de vloer, wanden, accessoires en verlichting. Ons doel is om een praktisch

en sfeervol kantoordesign te maken waarin ook de merkidentiteit naar voren komt. Wanneer we bij Vorm Martini met het kantoordesign aan de slag gaan, word je nauw bij het ontwerpproces betrokken. We brengen de wensen en eisen goed in kaart en maken op basis daarvan een ontwerp. Bij Vorm Martini maken we een ontwerp niet voor, maar altijd samen met de klant. Zo zorgen we voor een resultaat waar iedereen blij mee is.

Kantoor Centrop

RETAIL

OFFICE

HORECA

InterFaca
Kantoor InterFaca

EEN KANTOOR INTERIEUR DESIGN DAT BIJ JE ORGANISATIE PAST

Laat je het interieur design voor het kantoor aan ons over? Dan realiseren we een ontwerp dat perfect aansluit op de merkidentiteit. Is het bedrijf modern en hip, of moet het kantoor vooral professioneel en zakelijk overkomen? Samen met jou nemen we de wensen voor het kantoor design en interieur door. Wij zorgen dat het uiteindelijke ontwerp aan alle eisen voldoet, maar durven ook gewaagde stappen te nemen. Zo ben je verzekerd van een uniek interieur en krijgt het kantoor de juiste sfeer.

Naast een kantoor design, ontwerpen we bij Vorm Martini bijvoorbeeld ook graag een horeca design of retail design. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en staan open voor variatie.

Laat je het interieur design voor het kantoor aan ons over? Dan realiseren we een ontwerp dat perfect aansluit op de merkidentiteit. Is het bedrijf modern en hip, of moet het kantoor vooral professioneel en zakelijk overkomen? Samen met jou nemen we de wensen voor het kantoor design en interieur door. Wij zorgen dat het uiteindelijke ontwerp aan alle eisen voldoet, maar durven ook gewaagde stappen te

nemen. Zo ben je verzekerd van een uniek interieur en krijgt het kantoor de juiste sfeer.

Naast een kantoor design, ontwerpen we bij Vorm Martini bijvoorbeeld ook graag een horeca design of retail design. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en staan open voor variatie.

HET KANTOOR INTERIEUR UITBESTEDEN

In een kantoorpand wordt dagelijks hard gewerkt, maar je ontvangt er ook klanten. Belangrijk is daarom dat je kantoorpand de juiste sfeer krijgt. Het bevordert de productiviteit, maar zorgt er ook voor dat het bedrijf een goede indruk maakt. Een kantoorinrichting moet daarnaast natuurlijk ook praktisch zijn. Wanneer wij met het kantoordesign aan de slag gaan, denken we tot in de puntjes over alles na. Hoe werken we de kabels weg en hoe kunnen we de werkplekken het best inrichten? Maar ook denken we na over wandbekleding, vloeren en belichting. Bij Vorm Martini zorgen we voor een inrichting die zowel praktisch als sfeervol is.

In een kantoorpand wordt dagelijks hard gewerkt, maar je ontvangt er ook klanten. Belangrijk is daarom dat je kantoorpand de juiste sfeer krijgt. Het bevordert de productiviteit, maar zorgt er ook voor dat het bedrijf een goede indruk maakt. Een kantoorinrichting moet daarnaast natuurlijk ook praktisch zijn. Wanneer wij met het kantoordesign aan de

slag gaan, denken we tot in de puntjes over alles na. Hoe werken we de kabels weg en hoe kunnen we de werkplekken het best inrichten? Maar ook denken we na over wandbekleding, vloeren en belichting. Bij Vorm Martini zorgen we voor een inrichting die zowel praktisch als sfeervol is.

WERKWIJZE

Hoe gaan we bij Vorm Martini te werk?

We ontwerpen in stappen en zo belopen we samen met jou het ontwikkelproces. Op die manier leren we elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat vinden we
belangrijk voor het optimale resultaat.

Benieuwd naar het stappenplan?

DUURZAME KANTOOR INRICHTING

Wens je een duurzame inrichting voor het kantoor? Ook dan ben je bij Vorm Martini aan het juiste adres! Wij leveren namelijk graag een bijdrage aan een beter milieu. Om die reden verwerken we zoveel mogelijk circulaire producten in onze ontwerpen. Dit zijn producten die meerdere malen hergebruikt kunnen worden. Bij het recyclen van deze producten gaan er zo min mogelijk grondstoffen verloren. Met een circulaire kantoorinrichting heeft het bedrijfspand dus aanzienlijk minder impact op het milieu.

Wens je een duurzame inrichting voor het kantoor? Ook dan ben je bij Vorm Martini aan het juiste adres! Wij leveren namelijk graag een bijdrage aan een beter milieu. Om die reden verwerken we zoveel mogelijk circulaire producten in onze ontwerpen. Dit zijn producten die

meerdere malen hergebruikt kunnen worden. Bij het recyclen van deze producten gaan er zo min mogelijk grondstoffen verloren. Met een circulaire kantoorinrichting heeft het bedrijfspand dus aanzienlijk minder impact op het milieu.

VOORBEELDEN KANTOOR DESIGN

Bij Vorm Martini realiseren we voor iedere klant een uniek, passend kantoor design. Benieuwd wat we voor andere klanten hebben betekend? We laten je graag wat voordbeelden zien in ons portfolio!

Bij Vorm Martini realiseren we voor iedere klant een uniek, passend kantoor design. Benieuwd wat we voor andere klanten hebben

betekend? We laten je graag wat voordbeelden zien in ons portfolio!

ERIC VAN BALEN

"Less is more, more or less..."

ERIC VAN BALEN

"Less is more, more or less..."

CIRCULARITEIT

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang: focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit van onze ontwerpen.

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang:
focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk
op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra
grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin

van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit
van onze ontwerpen

REVIEWS

“VORM MARTINI IS BIJ IEDER PROJECT ERG PERSOONLIJK BETROKKEN EN DENKT TOT IN DETAIL MET ONS MEE.”

Vanuit Groningen is Vorm Martini vaak lang onderweg, maar daar merk je tijdens een project niets van. Ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn mensen met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat Vorm Martini de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.

Bartjan Hendriksen, Founder/Owner
Toastable

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN OF ANDERE VRAGEN?

Enthousiast geworden na het bekijken van onze mooie projecten? Mooi! Maak vrijblijvend een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Binnen 48 uur nemen we dan contact met je op.

Categorie: Kantoor design

De specialisten van Vorm Martini zijn creatief en hebben een passie voor kantoordesign. We vinden het belangrijk om een ontwerp te realiseren dat goed op je wensen aansluit en aan alle eisen voldoet. We streven naar een sfeervolle inrichting waarin ook de merkidentiteit duidelijk naar voren komt. Besluit je om het kantoor design aan ons uit te besteden? Dan word je nauw bij het ontwerpproces betrokken.

Categorie: Kantoor design

Bij het maken van een kantoordesign wordt de volledige inrichting van een kantoorpand uitgewerkt. Niet alleen wordt er bedacht welke meubels waar komen te staan, maar ook spelen zaken als verlichting, de vloer, wandbekleding en accessoires een belangrijke rol. Bovendien wordt er bij het kantoordesign ook over praktische zaken nagedacht. De ontwerper gaat bijvoorbeeld na hoe de ruimte optimaal kan worden benut.