Over ons

Plezier, optimisme, kracht, aandacht, toegankelijkheid. Woorden die passen bij de kleuren geel, evenals bij het team van Vorm Martini. We zijn creatief, maar blijven realistisch. We werken gepassioneerd, en tegelijkertijd met grote daadkracht. We zijn veelzijdig, hebben geen handschrift en een grote diversiteit en verscheidenheid van ontwerpen, en weten daarin rekening te houden met jouw budget. Persoonlijk contact vinden we belangrijk en je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

Werken bij Vorm Martini

Interieurs ontwerpen niet voor, maar samen met de klant. Afwisselende en uitdagende projecten in horeca, retail en office. Ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Werken in een gezellig, vrolijk, nuchter team dat graag nét dat extra stapje zet om de klant te verrassen. Een bedrijf waar het als vanzelfsprekend wordt gezien om duurzaamheid mee te nemen in de ontwerpen. 

Iets voor jou? Zin om onderdeel te worden van ons mooie team? Hieronder zie je de vacatures die we op dit moment hebben openstaan: 

We hebben op dit moment helaas geen vacatures openstaan.

Open sollicitatie

Zit de vacature waar je op had gehoopt er niet tussen, maar denk je wel dat je bij ons past? Dan horen we graag van je! Stuur je cv (en eventueel portfolio) naar aantafel@vormmartini.nl. 

MEET THE TEAM