Vorm martini

Vorm Martini is een interieurontwerpbureau. Wij ontwikkelen jouw interieur niet voor je, maar samen met je. Bij Vorm Martini geloven we dat een interieur veel meer is dan alleen de ruimte waarin jij jouw bedrijf hebt: het is de plek waar de klant, de gast, het merk, het pand, de locatie en onze creativiteit samenkomen. Een totale beleving voor de klant.

VORM MARTINI ONTWERPT

Als je op zoek bent naar een professioneel en ervaren team om jouw winkel, kantoor of horecagelegenheid te helpen bij het inrichten van jouw project, dan is projectinrichting van Vorm Martini een goede keuze. Onze team heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en inrichten van verschillende soorten interieurs. We weten jouw merkidentiteit te vertalen naar een aantrekkelijk en functioneel interieur. Bovendien nemen we alle zorgen uit handen en begeleiden we je van begin tot eind bij het inrichten van jouw project.

Ben je op zoek naar een uniek en aantrekkelijk interieur voor je winkel of showroom? Bij Vorm Martini kunt je terecht voor een uniek retail design. We maken de vertaalslag van strategie naar fysieke omgeving. Daarbij verdiepen we ons in de materie en verrassen we door net een stapje verder te gaan. We houden rekening met de trends, maar kiezen voor uniek. Duurzaamheid maakt als vanzelfsprekend onderdeel uit van onze ontwerpen. Samen zorgen we voor een mooie toekomst.

“Vanuit Groningen is Vorm Martini vaak lang onderweg, maar daar merk je tijdens een project niets van. Ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn mensen met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat Vorm Martini de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.”

– Bartjan Hendriksen, Founder/Owner Toastable

Bij Vorm Martini ontwerpen we ook graag een office design voor je. Dit betekent dat we ons specifiek richten op het ontwerpen en inrichten van je kantoorinterieur. We geloven dat een inspirerende en functionele werkomgeving belangrijk is voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Daarom werken we samen met jou om een omgeving te creëren waarin jij en alle medewerkers zich thuis voelen en op hun opperste best presteren. Bij het ontwikkelen van een office design richten we ons specifiek op het aansluiten bij de merkidentiteit van jouw bedrijf en de behoeften van je medewerkers.

HORECA DESIGN: VAN SFEER TOT TOTALE BELEVING

Als je een restaurant of café hebt, is het belangrijk om een sfeer te creëren die aansluit bij jouw merk en de wensen van je gasten. Bij Vorm Martini ontwerpen we unieke horeca interieurs, passend bij jouw merkidentiteit en aantrekkelijk voor de gasten. We werken samen met jou om een omgeving te ontwikkelen die de totale beleving voor de gast versterkt.

DUURZAAMHEID ALS VANZELFSPREKEND ONDERDEEL VAN ONZE ONTWERPEN

Bij Vorm Martini staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We kiezen in onze ontwerpen zoveel mogelijk gebruik van duurzame keuzes en materialen. Hiermee zorgen we ervoor dat je  interieur niet alleen mooi en functioneel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Zo werken we samen met jou naar een interieur dat niet alleen bij jouw wensen past, maar ook bij die van de toekomst.

ONS STAPPENPLAN

01  afspraak & kennismaken

02 plan van aanpak en plan van eisen

03 Concept ontwerp & moodboard

04 Schetsontwerp

05 Voorlopig ontwerp

06 Definitief ontwerp

ONS TEAM

Plezier, optimisme, kracht, aandacht, toegankelijkheid. Woorden die passen bij de kleuren geel, evenals bij het team van Vorm Martini. We zijn creatief, maar blijven realistisch.
We werken gepassioneerd, en tegelijkertijd met grote daadkracht.

We zijn veelzijdig, hebben geen handschrift en een grote diversiteit en verscheidenheid van ontwerpen, en weten daarin rekening te houden met jouw budget. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk en je weet bij ons altijd waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen? We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!