icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
VORM PROJECT

VORM PROJECT

Jij hebt een zaak draaiende te houden. Daarom hebben wij projectmanagers die van wanten weten. Zij ontzorgen je maximaal. Zij zijn stuk voor stuk zeer ervaren, hebben het overzicht én het overwicht om alle betrokken partijen aan te sturen. 

Jouw projectmanager bewaakt voor jou het budget en de planning  en is je vaste aanspreekpunt. Ook het contact met de uitvoerende partijen neemt de projectmanager voor zijn rekening en risico. Zo loop je nooit uit de kosten en voorkom je vervelende verrassingen. Jij kunt met een gerust hart je concentreren op je zaak en wij regelen de rest.

Tijdens de uitvoering en montage is jouw projectmanager het belangrijkste aanspreekpunt. Met een uitgebreid digitaal draaiboek op zak weten onze monteurs precies wat er moet gebeuren om de klus te klaren. De montage en installatie is met militaire precisie voorbereid, zo kan jouw zaak zo snel mogelijk weer open.

Werk je voor bepaalde onderdelen graag samen met eigen partijen en is alleen onze expertise op dit gebied gevraagd ? Ook dan is het handig om ons in te schakelen. Snel schakelen, direct bijsturen en werken met deadlines: onze projectmanagers zijn ervoor gemaakt.