icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Alfa's Goud 2019

Alfa's Goud 2019

In een volbezet EM2-gebouw op het voormalige terrein van de Suikerunie is onze Productieleider, Joop Schuur, verkozen tot Beste Praktijkopleider van Noord-Nederland !

Elk jaar zet het Alfa-College met Alfa’s Goud haar studenten alsook de docenten in het werkveld in het zonnetje door middel van deze ultieme verkiezing.
Welke student is een topper vanwege zijn of haar doorzettingsvermogen? Wie toont inzet en blinkt uit in creativiteit of ondernemerschap? Welk leerbedrijf of praktijkopleider zet zich tot het uiterste in om van onze studenten goede vakmannen (en vrouwen!) te maken? En.... welke docent motiveert onze studenten het beste om het uiterste uit zichzelf te halen? Welk leerbedrijf of praktijkopleider zet zich tot het uiterste in om van onze studenten goede vakmannen (en vrouwen!) te maken?

Tijdens de feestelijke verkiezingsavond is Joop uit meerdere kandidaten verkozen tot Beste Praktijkopleider 2019 en heeft hij deze geweldige prijs voor Alfa’s Goud in ontvangst mogen nemen. 
Joop onderscheidt zich daarbij met de volgende kenmerken: benaderbaar, enthousiast en bovenal stelt hij de ontwikkeling van de student centraal, met name als die hulp het hardst nodig is.

Vorm Martini feliciteert Joop met deze prachtige erkenning en kroon op zijn werk !