icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Family Shoezz
Family Shoezz
Family Shoezz
Family Shoezz
Family Shoezz
Family Shoezz

Family Shoezz

De twee enthousiaste onderneemsters Jolanda en Gidget hebben hun goedlopende schoenenwinkel Family Shoezz in Schagen heropend. Na een grondige verbouwing van twee weken is de winkel volledig onder handen genomen. Tevens is de portiek verwijderd en is er een compleet nieuwe voor-pui in gekomen.

Om de lange ruimte te doorbreken is de winkel opgesplitst in drie gebieden die samen één sfeervol geheel vormen. In het middengebied is de ruimte onderbroken door een eikenhouten lattenwand die voorzien is van een flexibel presentatiesysteem, het eikenhout is door de gehele winkel doorgevoerd en gecombineerd met beton voor een stoer accent. Het achterste gedeelte van de winkel is ingericht voor de kinder- en wandelschoenen.

Door de gehele winkel heen zijn opvallende accenten terug te vinden; waaronder de vloerkleden, de speelse etalage tafels, de veelzijdige kubussen en als blikvanger de leestenlamp. Waarbij de leesten de klant bewust laat worden over het ambacht en specialisme van Family Shoezz.  

Door de metamorfose is er een stoere en gezellige winkel ontstaan die past bij het imago van zowel de winkel als de onderneemsters. Een warm welkom voor ieder gezinslid bij Family Shoezz!