icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Jansen 2wielers
Jansen 2wielers
Jansen 2wielers
Jansen 2wielers

Jansen 2wielers

Jansen 2wielers is een gevestigde naam in Barneveld en Bennekom en staat sinds lange tijd voor kwaliteit, service, vakmanschap en deskundigheid, maar ook voor moderne en nieuwe ontwikkelingen. Vorm Martini is door Jansen 2wielers benaderd om een nieuw concept voor de winkel in Barneveld te ontwerpen en realiseren. Uitgangspunt voor het vernieuwde concept is het creëren van een wereld waarin de kwaliteit van het product plaats krijgt binnen de realiteit van de fietswereld, waarbij een testparcours, fiets- en zebrapaden, signings etc. kernwaarden zijn voor de beleving van de winkel. 

Vorm Martini heeft voor Jansen 2wielers een winkel ontworpen en gerealiseerd als ontmoetingspunt voor de consument, waarbij een gevoel van “thuiskomen” en een “actieve levensstijl” centraal staan. Denk hierbij aan de toepassing van moderne en industriële materialen, zoals o.a. baksteen, beton, blauwstaal en klinkers in combinatie met de “fiets gerelateerde” signings door de gehele winkel.  

Naast de grote diversiteit van fietsen, kleding en accessoires is er natuurlijk ook plaats voor een goed kop koffie, welke genuttigd kan worden in het gezellige fietspark. Vorm Martini heeft hiermee een fraaie, prikkelende winkel ontworpen en gerealiseerd, waarbij het uitzoeken van een nieuwe fiets vanaf nu echt een beleving is!