PROJECTINRICHTING

BRAND NEW SPACES

Wil jij worden ontzorgd bij de complete inrichting van je bedrijfspand? Laat de projectinrichting dan over aan Vorm Martini. Wij richten het bedrijfspand samen met jou in. Op die manier vertalen we alle wensen naar een prachtig eindresultaat. Bij het inrichten van het bedrijfspand houden we rekening met de klanten, producten en met het personeel. De inrichting van het bedrijfspand heeft een grote impact op de ervaring van de klant, maar bijvoorbeeld ook op de productiviteit en de sfeer.

Bij Vorm Martini bedenken we een passende strategie. We bepalen wat nu echt belangrijk is voor het bedrijf en vragen onze klanten altijd naar hun persoonlijke wensen. Je kunt er vervolgens op vertrouwen dat we een concept uitwerken dat bij het bedrijf past!

Wil jij worden ontzorgd bij de complete inrichting van je bedrijfspand? Laat de projectinrichting dan over aan Vorm Martini. Wij richten het bedrijfspand samen met jou in. Op die manier vertalen we alle wensen naar een prachtig eindresultaat. Bij het inrichten van het bedrijfspand houden we rekening met de klanten, producten en met het personeel. De inrichting van het bedrijfspand heeft een grote impact op de ervaring

van de klant, maar bijvoorbeeld ook op de productiviteit en de sfeer. Bij Vorm Martini bedenken we een passende strategie. We bepalen wat nu echt belangrijk is voor het bedrijf en vragen onze klanten altijd naar hun persoonlijke wensen. Je kunt er vervolgens op vertrouwen dat we een concept uitwerken dat bij het bedrijf past!

Office Groninger Museum

PROJECTINRICHTING KANTOOR

Op kantoor werkt het personeel iedere werkdag weer naar de beste resultaten toe. Een sfeervolle inrichting is daarbij niet onbelangrijk. Tegelijkertijd ontvangen de meeste bedrijven ook klanten in hun kantoor. Het kantoor moet dan ook representatief zijn voor het bedrijf. De merkidentiteit moet duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast is het belangrijk om medewerkers een prettige en sfeervolle werkomgeving bieden. Vraag je ons om een mooi kantoor design te realiseren? Dan gaan we graag aan de slag!

Samen stellen we vast welke eisen belangrijk zijn voor jouw onderneming en stellen we een plan van aanpak op. Op basis daarvan ontwikkelen we een concept voor de projectinrichting van het kantoor. We laten een moodboard zien, waar we eventueel nog de gewenste aanpassingen in doorvoeren. Is het moodboard naar wens? Dan maken we een schetsontwerp, waarmee je een goede impressie krijgt van de uiteindelijke inrichting. Hierna maken we een voorlopig ontwerp. Op basis van de feedback en onze eigen ingevingen maken we ten slotte een definitief ontwerp. Indien gewenst helpen we bij het realiseren van het ontwerp door je voor te stellen aan onze connecties.

Op kantoor werkt het personeel iedere werkdag weer naar de beste resultaten toe. Een sfeervolle inrichting is daarbij niet onbelangrijk. Tegelijkertijd ontvangen de meeste bedrijven ook klanten in hun kantoor. Het kantoor moet dan ook representatief zijn voor het bedrijf. De merkidentiteit moet duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast is het belangrijk om medewerkers een prettige en sfeervolle werkomgeving bieden. Vraag je ons om een mooi kantoor design te realiseren? Dan gaan we graag aan de slag! Samen stellen we vast welke eisen belangrijk zijn voor jouw onderneming en stellen we een plan van aanpak op.

Op basis daarvan ontwikkelen we een concept voor de projectinrichting van het kantoor. We laten een moodboard zien, waar we eventueel nog de gewenste aanpassingen in doorvoeren. Is het moodboard naar wens? Dan maken we een schetsontwerp, waarmee je een goede impressie krijgt van de uiteindelijke inrichting. Hierna maken we een voorlopig ontwerp. Op basis van de feedback en onze eigen ingevingen maken we ten slotte een definitief ontwerp. Indien gewenst helpen we bij het realiseren van het ontwerp door je voor te stellen aan onze connecties.

PROJECTINRICHTING HORECA

Naast dat we bij Vorm Martini kantoorpanden inrichten, verzorgen we ook projectinrichting voor de horeca. Laat je ons meedenken over de horeca projectinrichting? Dan krijgt de horecazaak een unieke ambiance waarmee je indruk maakt op je gasten! Bij het maken van een horeca design komt ieder aspect aan bod. We zorgen voor een passende sfeer, maar houden ook rekening met praktische zaken. We helpen je bijvoorbeeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Onze ontwerpers houden nadrukkelijk rekening met de beleving van de gasten. Is het belangrijk dat gasten makkelijk contact maken met andere gasten? Of wil je gasten juist zoveel mogelijk ruimte en privacy bieden? Wij maken een ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen.

Naast dat we bij Vorm Martini kantoorpanden inrichten, verzorgen we ook projectinrichting voor de horeca. Laat je ons meedenken over de horeca projectinrichting? Dan krijgt de horecazaak een unieke ambiance waarmee je indruk maakt op je gasten! Bij het maken van een horeca design komt ieder aspect aan bod. We zorgen voor een passende sfeer, maar houden ook rekening met praktische zaken. We

helpen je bijvoorbeeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Onze ontwerpers houden nadrukkelijk rekening met de beleving van de gasten. Is het belangrijk dat gasten makkelijk contact maken met andere gasten? Of wil je gasten juist zoveel mogelijk ruimte en privacy bieden? Wij maken een ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen.

WERKWIJZE

Hoe gaan we bij Vorm Martini te werk?

We ontwerpen in stappen en zo belopen we samen met jou het ontwikkelproces. Op die manier leren we elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat vinden we belangrijk voor het optimale resultaat.

Benieuwd naar het stappenplan?

VORM MARTINI ONTZORGT BIJ DE TOTALE PROJECTINRICHTING

Wil je een spetterend winkel design laten ontwikkelen of een sfeervolle werkomgeving realiseren in een kantoorpand? Bij Vorm Martini werken we aan een passende projectinrichting, ongeacht de branche.

Voordat we de totale projectinrichting verzorgen, maken we eerst uitgebreid kennis met jou en je ideeën. Wij vragen je naar de wensen en eisen. Vervolgens stellen we een voorstel en prijsindicatie op. Krijgen we een akkoord? Dan beginnen we aan de totale projectinrichting. We vinden het belangrijk om de ondernemer nauw te betrekken bij dit proces. Na iedere stap vragen we goedkeuring om verder te gaan. Wil je iets net even anders? Dan passen we het concept aan. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat waar iedereen blij mee is.

Wil je een spetterend winkel design laten ontwikkelen of een sfeervolle werkomgeving realiseren in een kantoorpand? Bij Vorm Martini werken we aan een passende projectinrichting, ongeacht de branche.

Voordat we de totale projectinrichting verzorgen, maken we eerst uitgebreid kennis met jou en je ideeën. Wij vragen je naar de wensen en

eisen. Vervolgens stellen we een voorstel en prijsindicatie op. Krijgen we een akkoord? Dan beginnen we aan de totale projectinrichting. We vinden het belangrijk om de ondernemer nauw te betrekken bij dit proces. Na iedere stap vragen we goedkeuring om verder te gaan. Wil je iets net even anders? Dan passen we het concept aan. Zo ben je verzekerd van een eindresultaat waar iedereen blij mee is.

VOORBEELDEN PROJECTINRICHTING

Onze ontwerpers realiseren voor iedere klant weer een prachtig nieuw concept. Toch laten we graag voorbeelden zien, om je een indruk te geven van de mogelijkheden! Ons portfolio vind je hier.

Onze ontwerpers realiseren voor iedere klant weer een prachtig nieuw concept. Toch laten we graag voorbeelden zien, om je een indruk te

geven van de mogelijkheden! Ons portfolio vind je hier.

LISA MULDER

"Als nieuwsgierigheid niet bestond, zouden er weinig innovatieve ideeën bestaan!"

LISA MULDER

"Als nieuwsgierigheid niet bestond, dan zouden er weinig innovatieve ideeën bestaan!"

CIRCULARITEIT

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang: focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit van onze ontwerpen.

Het circulair ontwerpen is vandaag de dag van groot belang:
focussen op het creëren van een product dat zo lang mogelijk
op een hoog niveau hergebruikt kan worden, zonder dat er extra
grondstoffen nodig zijn. Als interieurontwerpers zijn we het begin

van iets nieuws en daarom geloven we dat we het verschil kunnen maken. Duurzaamheid maakt daarom als vanzelfsprekend deel uit
van onze ontwerpen

REVIEWS

“VORM MARTINI IS BIJ IEDER PROJECT ERG PERSOONLIJK BETROKKEN EN DENKT TOT IN DETAIL MET ONS MEE.”

Vanuit Groningen is Vorm Martini vaak lang onderweg, maar daar merk je tijdens een project niets van. Ze staan het gehele proces pal naast je.

Dit zijn mensen met passie. Dat merk je doordat ze doorgaan tot alle puntjes op de i staan.

Erg prettig om te weten dat Vorm Martini de totale inrichting -van bar tot plant- ons uit handen neemt en niet alleen esthetisch maar ook praktisch meedenkt.

Bartjan Hendriksen, Founder/Owner
Toastable

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN OF ANDERE VRAGEN?

Wil je samenwerken naar een compleet nieuw interieur ontwerp of een aanpassing in het interieur. Vorm Martini gaat graag met je aan tafel!

Categorie: Projectinrichting

De interieurontwerpers van Vorm Martini streven bij ieder project weer naar het beste eindresultaat. We  realiseren het liefste projectinrichtingen voor de meest uiteenlopende klanten. Dat we vol passie aan de projectinrichting werken, zie je terug in het eindresultaat. Daarnaast bieden we je bij Vorm Martini een vaste contactpersoon en wordt je nauw bij het gehele proces betrokken. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat op alle wensen en eisen aansluit, maar durven ook nét dat extra stapje te nemen dat jij misschien zelf niet had durven zetten.

Categorie: Projectinrichting

Projectinrichting is de volledige inrichting van een bedrijfspand. Hierbij gaat het dus niet alleen om de meubels, maar bijvoorbeeld ook om de wandbekleding, accessoires en verlichting. Bij projectinrichting komt ieder aspect van de inrichting aan bod. Bij het uitwerken van de projectinrichting wordt niet alleen nagedacht over de sfeer, maar ook over praktische zaken.